Rólunk

Nagyon örülünk, hogy vendégül láthatunk a Kockás Abrosz éttermünkben! Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad és elégedetten távoznál és persze szeretnénk újra és újra viszont látni! Legyen ez az étterem a TE éttermed!

Olyan éttermet akartunk létrehozni, amilyenben mi magunk is szívesen ebédelnénk vagy vacsoráznánk, ezért döntöttünk úgy, hogy ragaszkodunk a hagyományos magyar konyha jellegzetességeihez. Meg akarjuk mutatni, hogy milyen gazdag a magyar ételek ízvilága, hogy milyen változatos alapanyagokból lehet dolgozni és hogy ezek az ételek mindenki számára lehetővé teszik, hogy kedve szerint válasszon. Természetesen szeretnénk azoknak is kedveskedni, akik talán nehéznek vagy túlzottan hús központúnak gondolják a magyar konyhát (ld: ANNA salátáit vagy a zöldséges ételeink sorát). Mikor összeállítottuk az étlapunkat szembesültünk azzal, hogy arra nincs esélyünk, hogy teljesen lefedjük a magyar ételek teljességét, de ez nem is baj, hiszen így lesz lehetőségünk a későbbiek folyamán a most kimaradt ételekkel frissíteni az étlapunkat ill. a szezonális kínálatunkban vagy éppen a séf ajánlatai között megjeleníteni ezeket. De természetesen az sem volt lehetséges, hogy mostanában divatos 2 oldalas étlappal csúfoljuk meg a magyar konyha remekeit 😊

Az ízek gazdagságát, az ételek minőségét a szakácsaink profizmusa garantálja. És nálunk nem kell félnie senkinek attól hogy nem fog jól lakni: az adagjaink a nagy étvágyúak igényét is ki fogják elégíteni!

Örülnénk, ha visszatérnél hozzánk, ezért már az első fogyasztásod után egy 5%-os kedvezménykártyát szeretnénk Neked adni, amely azután ahogy növekszik az évek folyamán a fogyasztásod akár 20%-os kedvezménnyé is növekedhet. (részletes feltételek a www.kockasterito.hu oldalunkon ill. a kártyaigénylő lapon látható) Ezért mi cserébe csak az általad használt e-mail címet és a mobiltelefonszámodat kérjük, hogy a tervezett borkóstolóinkról, különleges ételeket bemutató és szezonális rendezvényeinkről tudjunk időben értesíteni. Ígérjük, hogy nem fogunk feleslegesen zaklatni 😊

Jó étvágyat kívánunk és kellemes időtöltést a Kockás Abroszban:

  • Kendik Zsolt
  • Horváth Máté
  • Krizsán Mihály
  • Zelei Ádám

KOCKÁS ABROSZ

Nagyon örülünk, hogy vendégül láthatunk a Kockás Abrosz Étteremben! Azt szeretnénk, ha jól éreznéd magad és elégedetten távoznál és persze szeretnénk újra és újra viszont látni! Legyen ez az étterem a TE éttermed!

KÖVESS MINKET

© Kockás Abrosz 2019    •    1146, Budapest, Thököly út 106/A    •    Tel: +36 1 618 4365

ADATVÉDELMI IRÁNYELVEK